Brasserie

Hapje eten en drinken

We nodigen je graag uit om in onze gezellige brasserie een drankje of een hapje te komen nuttigen, of buiten op ons terras, ondertussen genietend van het zonnetje!

We serveren een lekker kopje koffie van Bacio met verse Limburgse vlaai of een Luikse wafel met slagroom en verder een tosti, een panini of een bourgondisch borrelplankje. Natuurlijk tappen we graag een heerlijk biertje van de Gulpener Bierbrouwerij.

Bij de brasserie van Rocca kun je echt genieten van het Bourgondische Zuid-Limburg.

Brasserie Rocca

Zakelijke arrangementen

In onze vergaderruimte, in dezelfde sfeer als de brasserie, is ruimte voor besprekingen en groepssessies. In overleg is iedere combinatie te maken met de overige activiteiten van Rocca, natuurlijk eten en drinken, maar ook klimmen, fietsen en wandelen. 

 

Ontspanning

In onze brasserie zijn twee grote tv schermen aanwezig om tijdens onze openingstijden gezellig van sportwedstrijden te genieten, houd onze berichten op social media in de gaten voor extra openingstijden en speciale uitzendingen.

Een gezellig bordspel, elektrisch dartbord en een pooltafel zorgen voor enkele uurtjes zorgeloos plezier.

Events, feestjes en partijen

Zoek je een leuke en gezellige ruimte voor een event of een feestje? Daarvoor is onze brasserie een hele mooie, warme en vooral gezellige locatie.

In de brasserie kun je tot ongeveer 120 gasten ontvangen en entertainen, met 200 gasten als maximum als de deuren opengaan van onze aanliggende vergaderruimte met dezelfde uitstraling als de brasserie.

Wil je alles uitbesteden? Dan bespreken we jouw wensen in detail en zorgen we dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Met onze uitgebreide verlichting en perfecte geluidsinstallatie zorgen wij voor de juiste sfeer en een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden genoeg bij Rocca, neem contact met ons op voor meer informatie.