Klimsport

sport & adventure

Klimsport

Klimmen is aan elke klimwand een unieke beleving. Met klimsport werk je intensief aan jouw conditie en fysieke, maar ook mentale kracht.
Onze klimwanden hebben een lengte van 8 en van 16 meter, regelmatig worden nieuwe routes gebouwd waardoor klimmen altijd een uitdaging blijft!

Of je nu nog nooit geklommen hebt of jouw klimvaardigheidsbewijs al hebt, bij Rocca kun je op elk niveau terecht. Ook als je een activiteit zoekt voor teambuilding voor jou en je collega’s of een geschikte locatie voor een uniek kinderfeestje, je bent altijd welkom om bij ons te komen klimmen! Neem contact op met Rocca en plan jouw kennismaking met onze faciliteiten.

prijzen en regels

Prijslijst klimmen

Onze tarieven kun je hieronder bekijken, hier staan de prijzen op vermeld van eenmalige entree tot een halfjaarkaart en van privé-instructeur tot huur van klimmateriaal.

Huisregels klimmen

Voor een prettig en vooral veilig gebruik van de klimhal voor iedereen, hebben we een aantal regels opgesteld, neem deze alsjeblieft goed door voordat je bij Rocca komt klimmen. Klimmen zonder instructeur is zeker mogelijk als je bij binnenkomst  je persoonlijke licenties op de NKBV app laat inzien door ons personeel. 

klimsport vereniging

YoungMOG (Young Masters of Gravity) is een leuke klimvereniging die in de klimhal van Rocca klimt, speciaal voor jeugd tussen de 7 en 21 jaar, vanaf de leeftijd van 22 jaar hoor je bij de Senior Masters of Gravity.